Je Meest Liefdevolle Jaar Ooit organiseert haar eerste wellness weekend. Dit weekend staat helemaal in het teken van jouw beste leven. Je doorloopt de zeven stappen naar Leven Vanuit het Hart onder begeleiding van Rotem Beer en Katja le Clercq: zaterdagochtend van 9.30u tot zaterdagmiddag 17.00 en  zondagochtend van 9.30u tot zondag middag 17.00 uur.

Stel dat je je beste leven kunt leven? Wat wens je jezelf toe? Droom je van het volgen van je passie? Wil je betere relaties? Wil je meer voldoening halen uit je werk? Wil je meer sprankel in je bestaan? De realiteit is dat we vaak zo druk bezig zijn met overleven in de toekomst dat we het leven dat voor ons is weggelegd mislopen. Daarnaast weten we vaak ook niet hoe we dagelijkse ervaringen kunnen gebruiken in ons voordeel.

Je Meest Liefdevolle Jaar Ooit is een zeven stappen programma om het open geheim van leven vanuit het hart te herontdekken: hoe je natuurlijk en moeiteloos kunt leven, vanuit een diepe verbinding met je innerlijk weten, vanuit volledig vertrouwen in jezelf en ieder moment. 

Neem twee dagen vrij van je drukke bestaan en je dagelijkse to-do lijst. Ga mee op avontuur om jouw persoonlijke emotionele hindernissen te overwinnen. De zeven stappen helpen je om je brein te ‘resetten’ en helderheid in je leven te scheppen. Je maakt contact met je waarachtige zelf en ontdekt de oneindige ruimte die je werkelijk bent!

Op de prachtige locatie www.thuisbijzwanikken.nl in Oene, kun je jezelf even terug trekken in de natuur, weg van de dagelijkse rompslomp. Thuis bij Zwanikken ligt in het landelijke gebied tussen Epe en Oene. Het is mogelijk om hier te overnachten of op een andere mooie plek in de buurt.

We werken met een groep van minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. We komen bij elkaar als gelijkgestemde individuen met ieder ons eigen verhaal.

Geef jezelf deze twee levens veranderende dagen in de schoonheid van het Veluwse landschap cadeau. Deelname aan het weekend Je Meest Liefdevolle Jaar Ooit bedraagt 299 euro inclusief:

  • Workshops 7 stappen programma JMLJO
  • Geleide meditaties
  • Lichaamsscan & Gemberpakking
  • 2 voedzame lunches
  • Natuurwandeling
  • Individuele intuïtieve begeleiding
  • Werkboek “7 stappen’

Je kunt je nu opgeven via info@jemeestliefdevollejaarooit.nl of bellen voor meer informatie: 06 28 90 2558.