Om je te laten kennismaken met de 7 stappen naar Je Meest Liefdevolle Jaar Ooit geven wij de serie J.M.L.J.O. inspiratie-avonden. Iedere eerste woensdag van de maand maak je kennis met en ervaar je een stap van de zeven essentiële aspecten van persoonlijke groei die bijdragen om een lichter, vrijer, gelukkiger mens te worden en de je optimale leven te leiden.

Iedere avond is een kennismaking met een onderwerp en de praktische toepassing ervan in jouw leven. Je hoofd, buik en hart worden aangesproken en met elkaar in verbinding gebracht. Zintuigen worden geprikkeld door muziek, beweging of aanraking. We zetten ook actieve- geleide of stiltemeditatie in om je onderbewuste aan te spreken.

De avonden vinden plaats in Cosmedisch Centrum Heerde

Deelname bedraagt 25 euro per keer of 150 euro voor de hele serie:

  • 7 inspiratie-avonden van 2,5 uur
  • Incl. thee & versnaperingen
  • Kennismaking met 7 essentiële aspecten van persoonlijke groei
  • Korte -op jou afgestemde- intuïtieve begeleiding 7
  • Visualisatie, Geleide meditatie (7)

Stap 1. Verbinding| 6 februari 2019

De eerste stap op weg naar Je Meest Liefdevolle Jaar Ooit is Verbinding. Tijdens deze inspiratie-avond draait alles om verbinding en relaties met als doel tot meer overeenstemming te komen met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

We hebben soms een beetje contact met ons hart. Ook maken we af en toe onbewust gebruik van de intelligentie ervan, maar we gebruiken bij lange na niet het aanwezige potentieel omdat we zijn vergeten hoe!
In deze workshop leer je onder meer hoe je de verbinding tussen hart en brein kunt maken en daarmee bewuster & liefdevoller kunt leven.

Stap 2. Vermogen | 6 maart 2019

De tweede stap in de serie JMLJO gaat over ons ongekende Vermogen, het besef van je grootsheid.

De weg van je hart volgen betekent doen wat in je vermogen ligt. En jezelf niet langer klein houden. Als je beseft dat alles wat je nodig hebt in je zit, alle liefde, kracht en vertrouwen, dan hoef je je niet langer van de wijs te laten brengen door tegenslagen of hindernissen. En ben je niet langer afhankelijk van het oordeel van anderen.

In ons liggen alle wijsheid en vermogens van het universum besloten.

Onderwerpen:
– Kiezen voor vrijheid
– Omgaan met de innerlijke criticus 
– Samenwerking tussen ziel en ego
– Innerlijke ruimte vergroten

Stap 3. Legen | 10 april 2019

Bij de stap Legen draait het om de vraag ‘wat staat je in de weg om voluit te leven?’. Deze workshop nodigt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken. Je hart tot spiegel te maken. Schoon & zuiver. De weerkaatsing is waarheid.

Het is een uitnodiging om op te ruimen wat niet langer dient. Het vrijmaken van aandacht, het opruimen van oud zeer en pijn schept ruimte voor jou beste leven NU.

Legen werkt door in jouw persoonlijke bewustzijn, maar ook in jouw omgeving!

Stap 4. Bewustzijn verhogen| 1 mei 2019

De vierde stap is Bewustzijn Verhogen. In deze workshop doorlopen wij de 6 niveaus van hoger bewustzijn. We zoomen in op de kwaliteit van je innerlijke toestand en hoe je deze kunt verbeteren. Je stemming -de combinatie van gedachten, gevoelens en emoties- wordt beïnvloed door overtuigingen, herinneringen, omgevingsprikkels. Je leert een eenvoudige manier om een hogere vibratie aan te houden: de kwaliteiten van het hart brengen in je verbindingen, je interacties en je handelingen.

Stap 5. Meesterschap over je aandacht| 5 juni 2019

De vijfde stap is Aandacht. In deze workshop nemen we je mee naar het theater van bewustzijn. Wil je optimaal leven, dan is het belangrijk om meester te worden over je aandacht.

We brengen veel tijd door in ons hoofd (verleden of toekomst), onze computers, telefoons. Ongemerkt verliezen we volledig het contact met ons lichaam en met dit moment. Terwijl dit moment het enige is wat we hebben! Alles gebeurt NU.

Je krijgt praktische oefeningen en technieken aangereikt om leven in aandacht te oefenen en meester te worden van je gedachten. Het feit dat je denkt is onderdeel van het mens zijn, dat kun je niet vermijden. Je kunt je er wel bewust van worden en kiezen of en zoja welke gedachten je wilt volgen en welke niet.

Stap 6. je Zelf zijn| 3-7-2019

Deze stap staat helemaal in het teken van je Zelf met een grote Z. Hoe je je Zelf kunt eren, in je grootsheid kunt stappen en je vermogen tot uitdrukking kunt brengen.

Je leert het pad van de minste weerstand te volgen. Je wordt je bewust dat er slechts twee routes zijn: de weg van liefde of de weg van angst.

Stap 7. Leven vanuit het hart| 3-9-2019

Alle voorgaande stappen hebben je tot dit punt gebracht.

Deze stap staat in het teken van het volgen van de roep van je hart. Deze zevende stap in JMLJO is de meest radicale stap die je gaat zetten. Deze stap gaat je de grootste bevrijding en de meeste vreugde opleveren.

Het vraagt om een absoluut commitment aan je Zelf en aan jouw bijdrage aan het grotere geheel. Het vereist om niet langer excuses of verklaringen te geven waarom je jezelf tegenhoudt om de roep van je hart te volgen.